TVS Engineering обяви първите си резултати от тунинг софтуерите си (чип тунинг/ремап) за SIMOS19

TVS Engineering представи първата си версия на софтуерните си разработки (чип тунинг)  за SIMOS19 ECU, вграждани в най-новите модели като: VW Golf VIII R, Audi S3 (8Y) и Cupra Formentor на MQB Evo платформата, оборудвани с 2.0TSi EA888.4.
След месеци на проучване и развитие, проверка на данните и допълнително усъвършенстване на тунинг софтуерните си версии (ремап), TVS са уверени, че постигат максимална производителност и управляемост, без да жертват надеждността. През следващите седмици предстой и обявяването (публикуването) на реалните (уличните) резултати и ще започнат да споделят техническа информация, за да се покаже как TVS Engineering безопасно успява да постигне тези зашеметяващи резултати!

– 𝗧𝗩𝗦 𝗦𝗧𝗔𝗚𝗘 𝟭 𝗘𝗖𝗢 – 𝟯𝟵𝟬𝗛𝗣 / 𝟱𝟬𝟬𝗡𝗠
✅ A95H (RON95) E10
✅ Пълен наличен хардуер
✅ Flash & Go

– 𝗧𝗩𝗦 𝗦𝗧𝗔𝗚𝗘 𝟮 𝗘𝗩𝗢 – 𝟰𝟮𝟬𝗛𝗣 / 𝟱𝟲𝟬𝗡𝗠
✅ A98H (RON98)
✅ Пълен наличен хардуер
✅ Включени безплатни функции
✅ Индивидуални финни настройки за всяко превозно средство

Налични функции (опции):
✔ Подобрена горивна ефективност
✔ Подобрена температурна защита
✔ Инверсен старт-стоп (изключено по подразбиране)
✔ Показване на повишените стойности в kW и Nm
✔ Наличност/ограничена производителност в ECO режим
✔ Ппемахнат ОЕМ ограничител на скоростта (VMax)
✔ Motorsport (hard cut) rev limiter.
✔ Exhaust crackles / Pops & Bangs

Какво следва?
Въпреки, че все още не е официално пуснат, TVS ECU Stage 2+ софтуерът (чип тунинг) за автомобили с надграден хардуер също е наличен. В момента се тества и оценяват различните хардуерни опции (афтър маркет предлганите всмукателни и изпускателни системи, интеркулери и т.н.), за да се предложи възможно най-добрите налични надстройки на клиента. Разработката на TVS FlexFuel и Stage 3 вече са в ход.Back to top