За нас

DSG-doctor.BG е тясно специализирана в ъпгрейд и надграждане на автоматични скоростни кутии, по-специално на VAG автомобили. Много от проблемите с DSG и S-Tronic скоростни кутии идват от несъвършения софтуер за управлението им, което съкращава експлоатационния им живот, чрез преждевременно износване на хардуера.

Ние от DSG-doctor.BG като единствен и ексклузивен представител за България на световния лидер TVS Engineering/DSG-DOKTER.NLв софтуерните и хардуерни разработки, и сервизиране на автоматични скоростни кутии DSG, S-Tronic, Tiptronic, Multitronic (CVT) и PDK. Предлагаме уникален по рода си продукт, софтуер решаващ и поправящ фабричните „настройки“, софтуер разработван и усъвършенстван от инженерите на TVS Engineering в продължение на десетилетие.Много от тунинг фирмите предлагат софтуер за DSG и S-Tronic скоростни кутии, но никоя от тях не предлага такъв за фабричен автомобил, който автомобил не е минал софтуерно или хардуерно надграждане на мощността. Единствено при нас може да намерите продукт за автомобил със заводска мощност, изчистен от фабричните болежки и проблеми. Също така доста от фирмите за чип тунинг не признават, че използват доста трикове, за да прескочат DSG/S-Tronic скоростната кутия, която е спънка при повишаването на мощността. Фабрично е ограничена софтуерно, но даже и премахнат софтуерния лимит, точната настройка изисква доста повече умения и знания, от колкото за софтуерния ремап (чип тунинг) на двигателя. А TVS Engineering със своят опит и разработки предлагат доста софтуерни решения за:
– ограничения
– не разгърнат потенциал
– други проблеми свързани с DSG/S-Tronic/Tiptronic/Multitronic (CVT)/PDK
И с това не е всичко… с богата гама от продукти на TVS Engineering ние можем да предложим на българските клиент/пазара, специално изграден софтуер и хардуер за „Drag racing“, за клиенти с подобни цели и проекти.

Също така предлагаме уникална услуга и продукт, а именно: конверсия на DSG/S-Tronic DQ500 скоростна кутия (вграждана в моделите RS3 и TT RS от гамата на Audi Sport GmbH) за всички автомобили с напречно разположен двигател произведени след 2002г., DQ500 е най-здравата скоростна кутия от DSG гамата на VAG. TVS Engineering предлагат тази замяна (ъпгрейд) за автомобили с двигатели, които са тунинговани до толкова, че надхвърлят потенциала на вградената DSG скоростна кутия (DQ200/DQ250/DQ380/DQ381)… пример: двигателите с работен обем от 3.2L V6 или 3.6L FSi V6 познати ни от VW Golf IV/V R32 и VW Passat R36, понасят доста на доработки, но фабричното им DSG е ограничено даже и при TVS DSG Stage 4, защото с добра турбина или суперчарджер надхвърлят доста лимита от въртящ момент при DQ250, с която са оборудвани гореспоменатите модели. Тогава ние сме готови с решение на проблема, а именно DSG DQ500, която е програмирана и ъпгрейдната за нуждите на двигателя.

Back to top