Чип тунинг
This form doesn't have a form action set, please set this to point to your inventory page under Form Action in the shortcode settings.

Volkswagen Touareg (7P) 4.2TDi V8 340Ps 2010-2014

Комбинирай двигател и скоростна кутия


TVS Engineering предлагат специално-уникална комбинация за тунинг софтуерна настройка на ВАГ двигател и автоматичната скоростна кутия (DSG, S-Tronic, Tiptronic или Multitronic/CVT), както в настройката на двигателя, така и на автоматичната/роботизирана скоростната кутия е това, което прави софтуера TVS уникален. Взаимното софтуерно разработване на ЕКУ (ECU) и TCU им дава възможност да се съобразят перфектно с вашия двигател и скоростната кутия и обратното! Това води до невероятно изживяване при шофиране, което просто не може да бъде сравнено с отделните закупените ECU и TCU тунинг софтуерни продукти.

Друг факт: всеки софтуер на TVS Engineering за ЕКУ (така наречения „Чип тунинг“ или „Ремап“) е специално разработена от техните софтуерни инженери за вашия автомобил като осигурява максимална производителност, без да се жертва фабричната управляемост или надеждност. Често тези фактори дори се подобряват! Всички тунинг софтуери на TVS Engineering за ЕКУ са вътрешно разработени и в допълнение са тествани по целия свят, чрез тяхната дилърска мрежа, към която принадлежи и нашият бранд DSG-doctor.BG. Това означава, че софтуерите на TVS за ЕКУ (двигател) могат да увеличат максимално производителността на вашия автомобил при всякакви обстоятелства и в различните условия на околната среда.

Back to top