Хардуер двигатели

ХАРДУЕР двигатели


DSG-doctor.BG предлагаме богата гама от високо-качествен хардуер, с който може да бъде надграден, като двигателя и неговата периферия. Нуждата от качествен хардуер е в основата за гарантирането на по-добри резултати и безопасни нива от повишената мощност. В зависимост от предпочитанията в Етапите (Stage) на тунинг, се подбира най-продуктивният хардуер, който играе важна роля при софтуерните настройки.

Предлагаме продукти от доказали се световни производители като: Milltek Sport, Scorpion, Armytrix, ARMA Speed, LM Turbos, TheTurboEngineers, Do88, OKADA Projects и други.

TVS SUPERCHARGER Kit


В допълнение към предлагането на персонализиран софтуер за надстройка на ЕКУ-то, TVS Engineering предлага и цялостно разработени компресорни комплекти (суперчарджър китове) за R32 (3.2L VR6) и R36 (3.6 FSi VR6) автомобили, като и другите VAG модели използващи тези напречно разположени двигатели. С опита от години на персонализирана настройка на тези модели, която е дала огромно количество опит и ноу-хау, TVS сега предлага перфектно балансиран компресорен кит Plug & Play. Този комплект включва целия нужен хардуер, както й софтуер за ЕКУ-то, а по избор и TCU софтуер за автомобилите използващи DSG скоростна кутия. Компресорният кит е базиран на Rotrex компресор, който е от най-иновативните центробежни компресори, които са налични на пазара. Предлагат се различни етапи за увеличаване на мощността (производителността) – за модела/ите R32 (3.2L VR6) е до 400 к.с., а при моделите R36 (3.6 FSi VR6) е до 450 к.с.!!!

ПЕРИФЕРЕН Хардуер


В различните софтуерни Етапи (Stage), които предлагаме за VAG двигатели има и такива, които трябва да се комбинират и с използването на доказан, качествен и високо-производителен хардуер. Използването на правилния периферен хардуер допринася за пълното разгръщане на потенциала при дадения двигател, но в рамките на допустимите лимити, както и отстраняването на някои фабрични хардуерни бариери при определени модели VAG двигатели.

С натрупания опит в автомобилните доработки, ние от DSG-doctor.BG ще ви предложим и помогнем да изберете най-добрия периферен хардуер, или най-добрия вариант спрямо експлоатационните Ви цели и нужди. Правилният подбор води до оптимални нива на производителност, в разгръщането на желания от Вас потенциал на автомобила Ви.

От високо-поточния въздушен филтър, през горивната, запалителна и изпускателна система до подходящия турбо компресор, всичко трябва да е подбрано внимателно и без компромис за постигането на нужния резултат от силовия тунинг.

РЕШЕНИЯ Турбокомпресор


В допълнение от богатата гама предлагани от нас TVS Engineering „къстъм софтуери“ за VAG бензинови и дизелови двигатели, и въз основа на годините им опит в персонализираните ЕКУ софтуери, както и след успешни настройки на стотици различни варианти с хибридни турбокомпресори за VAG двигатели.
Ние от DSG-doctor.BG можем да ви предложим различни варианти от хибридни турбокомпресори за VAG бензинови 2.0TSi, 2.5TFSi, 2.9TFSi V6, 3.0TFSi V6, 4.0TFSi V8 и VAG дизелови двигатели 2.0TDi CR, 3.0TDi V6, 3.0BiTDi V6 на реномирани и утвърдени производители, като: TTE (TheTurboEngineers), Piston force tuning (LM Upgrade turbos) и други.

Back to top