Софтуер задвижване

СОФТУЕР / ЧИПТУНИНГ задвижване


TVS Engineering тунинг софтуер за Haldex постигат още по-добри показатели, като подобрява сцеплението с пътната настилка, адекватното разпределение в процентно съотношение на предаваната мощност между преден и заден мост в зависимост от нуждата. TVS софтуера е разработен за Gen 2 и Gen 4 поколения на Haldex, вграждан при VAG автомобилите с напречно разположен двигател със системата за задвижване на четирите колела (4motion, Quattro, 4х4).

По-ефикасния контрол и по-малки загуби в предаваната мощност към пътя води пълен контрол и управляемост, както и доза икономия…

Комбинирай двигател и скоростна кутия


TVS Engineering предлагат специално-уникална комбинация за тунинг софтуерна настройка на ВАГ двигател и автоматичната скоростна кутия (DSG, S-Tronic, Tiptronic или Multitronic/CVT), както в настройката на двигателя, така и на автоматичната/роботизирана скоростната кутия е това, което прави софтуера TVS уникален. Взаимното софтуерно разработване на ЕКУ (ECU) и TCU им дава възможност да се съобразят перфектно с вашия двигател и скоростната кутия и обратното! Това води до невероятно изживяване при шофиране, което просто не може да бъде сравнено с отделните закупените ECU и TCU тунинг софтуерни продукти.

Друг факт: всеки софтуер на TVS Engineering за ЕКУ (така наречения „Чип тунинг“ или „Ремап“) е специално разработена от техните софтуерни инженери за вашия автомобил като осигурява максимална производителност, без да се жертва фабричната управляемост или надеждност. Често тези фактори дори се подобряват!
Всички тунинг софтуери на TVS Engineering за ЕКУ са вътрешно разработени и в допълнение са тествани по целия свят, чрез тяхната дилърска мрежа, към която принадлежи и нашият бранд DSG-doctor.BG. Това означава, че софтуерите на TVS за ЕКУ (двигател) могат да увеличат максимално производителността на вашия автомобил при всякакви обстоятелства и в различните условия на околната среда.

Back to top