Софтуер двигатели

СОФТУЕР / ЧИП ТУНИНГ двигатели


Чип тунинг винаги е бил основната дейност на TVS Engineering. За повече от 20 години техните високообразовани автомобилни инженери са оптимизирали хиляди превозни средства: от дизелови двигатели до хибриди и от малолитражни бензинови двигатели до напълно доработени състезателни двигатели. Освен настройка на фабричните или леко модифицирани VAG превозни средства (Audi, Seat, Skoda и Volkswagen), TVS Engineering е специализирана в персонализирана настройка на приложения с висока производителност. От 2005 год. това се започва със сложен тунинг софтуер за принудително пълнене, турбо и компресор (суперчарджър) китове на атмосферните ВАГ напречно разположени двигатели 3.2 V6 (R32) и 3.6 FSi V6 (R36), а в наши дни TVS Engineering се фокусира основно в разработване софтуерното надграждане за най-новите VAG автомобили с TFSi, TSi, TDi CR и хибридни двигатели.

Изберете от селектора на DSG-doctor.BG – марка, модел, година и двигател на автомобила си, за да видите тунинг опциите и подобренията в производителността, които можем да ви предложим.

Комбинирай двигател и скоростна кутия


TVS Engineering предлагат специално-уникална комбинация за тунинг софтуерна настройка на ВАГ двигател и автоматичната скоростна кутия (DSG, S-Tronic, Tiptronic или Multitronic/CVT), както в настройката на двигателя, така и на автоматичната/роботизирана скоростната кутия е това, което прави софтуера TVS уникален. Взаимното софтуерно разработване на ЕКУ (ECU) и TCU им дава възможност да се съобразят перфектно с вашия двигател и скоростната кутия и обратното! Това води до невероятно изживяване при шофиране, което просто не може да бъде сравнено с отделните закупените ECU и TCU тунинг софтуерни продукти.

Друг факт: всеки софтуер на TVS Engineering за ЕКУ (така наречения „Чип тунинг“ или „Ремап“) е специално разработена от техните софтуерни инженери за вашия автомобил като осигурява максимална производителност, без да се жертва фабричната управляемост или надеждност. Често тези фактори дори се подобряват! Всички тунинг софтуери на TVS Engineering за ЕКУ са вътрешно разработени и в допълнение са тествани по целия свят, чрез тяхната дилърска мрежа, към която принадлежи и нашият бранд DSG-doctor.BG. Това означава, че софтуерите на TVS за ЕКУ (двигател) могат да увеличат максимално производителността на вашия автомобил при всякакви обстоятелства и в различните условия на околната среда.

Back to top